Schapenheld Streekproducten

Schapenheld produceert op kleine schaal eigen Slow Food producten voor de verkoop. Zo kunt u elke dag genieten van de eerlijke en pure smaken waar Schapenheld voor staat. Alles is gegarandeerd duurzaam verbouwt en van uitmuntende kwaliteit.

De Schapenheld Streeklunch is het hele jaar door leverbaar en ook te verkrijgen als Streeklunchpakket voor thuis of bedrijfslunch. Bij voldoende afname komen wij deze lunch gratis afleveren. Slow Food op uw tafel.

Ook heel het jaar leverbaar zijn de Kempen Lam BBQ pakketten. Een pakket bevat een portie voor 1 persoon en is diepgevroren. Uiteraard is het vlees uit een BBQ pakket ook geschikt om te braden in de pan.

In beperkte mate hebben wij tijdens de schapenscheer periode onbewerkte wol & gelooide schaapsvachten te koop voor particulieren. Reserveren is mogelijk.

Bekijk hieronder onze producten

2017-03-31T17:43:27+02:00

Kempen Lam

Kempen Lam ® Ieder schaap in de kudde geeft per jaar 1 a 2 lammeren. Deze lammeren verkopen wij als Kempen Lam, een eersteklas streekproduct uit de Kempen welke al meerdere prijzen in de wacht [...]

2017-03-31T17:42:13+02:00

Kempenwool

KempenWool Gedurende de schapenscheer periode in mei kunt u onbewerkte wol kopen. Schapenheld biedt naast schaapswol ook lamswol te koop aan, verkoop is per vacht. Een vacht schaapswol levert circa 2 kg wol, een vacht [...]