Over Schapenheld2019-02-10T13:48:50+00:00

Over Schapenheld

Hallo, ik ben Stijn Hilgers, schaapsherder en eigenaar van Schapenheld. Wij zijn een kleinschalig, maatschappelijk betrokken en duurzaam bedrijf. Hierbij maken we gebruik van zorgvragers, waar zij tot hun recht komen en waardoor ze weer een gevoel van meerwaarde krijgen.

Bij Schapenheld gebeurt heel veel en dit willen wij graag overbrengen. De website geeft enorm veel informatie over wat Schapenheld doet en wat u bij of voor Schapenheld kan doen. Inmiddels draait ons bedrijf zo’n 15 jaar mee en zijn wij steeds op zoek naar vernieuwing om een zelfstandig herdersbedrijf te runnen in een steeds veranderende markt.

Schapenheld produceert Slow Food producten, Slow Food is een wereldwijde organisatie die eerlijke en authentieke smaken promoot en deze voor vergetelheid behoed door ze op te nemen in de Ark Van De Smaak. Het Kempen Lam en Chaamse Hoen zijn opgenomen in de Ark Van De Smaak.

Het hele jaar door maken we foto’s van verschillende activiteiten bij Schapenheld. Ook laten we in beeld zoveel mogelijk zien van wat er allemaal rondom ons bedrijf gebeurt. Zo kan je inmiddels een kijkje nemen bij de slager die voor ons het vlees van de lammeren verwerkt tot Schapenheld Slow Food producten.

Wil je Schapenheld helpen? Klik dan op onderstaande knop!
Help mee!