Project Description

Wandelingen met de Herder en kudde als gids

We hebben verschillende wandelingen waarbij de herder met de kudde als gids u meeneemt over één van de mooiste plekjes van de Brabantse Kempen. Vlakbij Esbeek ligt op landgoed Den Utrecht het natuurgebied de Mispeleindse heide. Na of voor de wandelingen kun je bij het cafe Den Bockenreyder terecht voor een goede lunch of verfrissing.

2 uur durende wandeling. De herder en schaapskudde zijn 2 uur lang uw gids over de Mispeleindse heide tussen ‘t Goor en ‘t Flaes ven. Daar zullen we op zoek gaan naar de voor deze streek specifieke planten en diersoorten. De herder vertelt tijdens de wandeling over het herdersvak en zal tussendoor proberen sterke herder verhalen te vertellen.

Deze wandeling wordt aangeboden voor 14.50 pp, kinderen tot en met 12 gratis.

Een halve dag meelopen met de herder; Een heerlijke ontspannen wandeling. U kunt tijdens deze wandeling ervaren wat een herder allemaal meemaakt. Bij deze wandeling wordt u een heerlijk lunch aangeboden bij het cafe Den Bockenreyder. Deze ervaring bieden wij aan voor

€ 35,00 euro per persoon.

Een dagje meelopen met één van onze herders en zelf ervaren wat een moderne herder vandaag de dag allemaal mee maakt. Het zal je hierbij niets verbazen dat de romantiek rond het herdersvak regelmatig kan botsen met de gehaaste maatschappij en moderne infrastructuur.

Gedurende de dagtocht van circa 6 uur, krijg je van de herder veel informatie over het werk als herder, de omgeving, natuurbeheer en het Kempisch Heideschaap. Al snel vallen de dagelijkse beslommeringen van je af en waan je jezelf in een totaal andere wereld.

Tijdens de dagtocht krijg je een heerlijk lunch aangeboden bij het cafe Den Bockenreyder.

€ 65,00 per persoon.
Neem contact op >